Irma Äijäläinen

Parikymmentä vuotta sitten haaveilimme silloisen työtoverini kanssa kahvilan perustamisesta Lähi-Idässä menehtyneen lapsen muistolle.

Paljon tapahtui, tiemme kulkivat moneen suuntaan ja muihin maihinkin. Kunnes minun tieni viitassa luki "yrittäminen". Oli tullut aika toteuttaa vuosien takainen haave. Vaikka toimipaikan nimi on Cafe Konkelo, on virallinen toiminimeni SuSana, näin alkuperäinen ajatus kulkee mukana paikasta riippumatta.

Yrittäjäkokemusta minulla on nyt syksyllä 2022 vajaan neljän vuoden verran. Paljon tuohon aikaan on mahtunut, paljon olen oppinut.

Koulutusammattini on ravitsemusteknikko eli kansankielellä suurtalousesimies. Kovin vähän olen päätoimisesti hyödyntänyt tuota koulutustani, jokusen vuoden pitopalvelu- ja joissakin muissa keittiötehtävissä. Sitäkin enemmän on ollut perhejuhlia, kokouksia, konferensseja, erilaisia joukkomuonituksia ja VIP-tarjoiluita,  erästä entistä pääministeriämme myöten, joissa olen ollut vastuussa.

Kaiken tuon jälkeen suhteellisen pienen paikkakunnan pieni kahvila tuntuu aika helpoltakin urakalta, mutta lämpimästi toivon, että te asiakkaat tekisitte tästä vähemmän helppoa - käyttäisitte ahkerasti Cafe Konkelon palveluita.

Tule jutustelemaan ja tutustelemaan ja mietitään yhdessä, miten voisin olla mukana Sinun arjessasi ja juhlassasi Cafe Konkelon tuotteiden ja palveluiden kautta.

Ihan varmuuden vuoksi: minä olen tuo oikeanpuoleinen!

Ihan varmuuden vuoksi: minä olen tuo oikeanpuoleinen!

Jaa tämä sivu