Irma Äijäläinen

 

Parikymmentä vuotta sitten haaveilimme silloisen työtoverini kanssa kahvilan perustamisesta Lähi-Idässä menehtyneen lapsen muistolle.

Paljon tapahtui, tiemme kulkivat moneen suuntaan ja muihin maihinkin. Kunnes minun tieni toi Rautavaaralle ja kunnantalon seinien sisälle. Puolen vuoden työkokeilun jälkeen päätin uskaltaa yrittää ihan itse. Unelma ei kuollut vuosien vieriesssä ja nyt on aika tehdä siitä totta.

 

Koulutusammattini on ravitsemusteknikko eli kansankielellä suurtalousesimies. Kovin vähän olen päätoimisesti hyödyntänyt tuota koulutustani, jokusen vuoden pitopalvelu- ja joissakin muissa keittiötehtävissä. Sitäkin enemmän on ollut perhejuhlia, kokouksia, konferensseja, erilaisia joukkomuonituksia ja VIP-tarjoiluita,  erästä entistä pääministeriämme myöten, joissa olen ollut vastuussa.

 

Kaiken tuon jälkeen pienen paikkakunnan pieni kahvila tuntuu aika helpoltakin urakalta, mutta lämpimästi toivon, että asiakkaat tekisivät tästä vähemmän helppoa!

 

Tule jutustelemaan ja tutustelemaan ja mietitään vaikka yhdessä, miten voisin olla mukana Sinun arjessasi ja juhlassasi Cafe Konkelon tuotteiden ja palveluiden kautta.

 

 

 

 

Ihan varmuuden vuoksi: minä olen tuo oikeanpuoleinen!